söndag 13 januari 2013

Livsnjutar helg !

Ibland får man unna sig lite av livets goda så man får påfyllnad av glädje och positiv energi och för mig har helgen verkligen varit händelserik.
Bio kväll på fredagen med bonus svärsonen, en lördag med helkropps massage på Wilmas i Umeå en kroppslig o knoppslig njutning !
Middag med med delar av STOR familjen som var så god för som sagt jag kan verkligen bekräfta att en del av vägen till kärlek går via magen för mig.
Har man sen en käresta som kan det mesta så jag har verkligen ett gott liv.
Söndagen var det invigning av CrossFit Umeå och deras nya anläggning och det ville man ju inte missa så man hade fixat plats på 1:a passet.
Tänk att något så jobbigt kan vara så kul måste bero på att dom man gör det tillsammans med tänker lika/samma och man peppar varandra !
Ett besök hos barnbarnet Signe och lämnade en present och en kram så var farfar glad :)
Att sen sonen Filip var upp och hjälpte sin mamma med packningen inför deras flytt i slutet av nästa månad, han har ett stort hjärta och där finns det plats för alla så vi hann träffas ett par gånger under helgen.
Så vänner passa på att göra det du tänkte göra, säg det där det du ville säga och tänk på att bara vara tid är ibland den viktigaste tiden.Hoppas du får en bra vecka med det du nu gör..tänk positiva tankar och när du lägger dig så berättar du för dig själv om tre positiva upplevelser av dagen. Det blir lite lättare,roligare och du sover bättre.

                                                       Ha en skön  vecka
                                                                  Ulf



                                                                  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du vill lämna ett avtryck..ha det bäst...
Ulf...