lördag 24 november 2012

Lördags funderationer ?

När vi pojkar/män/gubbar ibland blir lite sjuka så brukar det sägas att "vi låter så mycket" , vi beklagar oss och söker tröst och omvårdnad av nära och kära och...antar att det har och göra med att vi är olika konstruerade man och kvinna...och ja vi behöver det !
När mina barn kom till världen...alla födda med kejsarsnitt så har jag ett lite dråpligt exempel allt var planerat och när vi kom in så under tiden man gjorde min ex. klar för operation så fick jag följa med läkaren för att byta om...har du lust att ta en fika först ? Absolut sa jag även om man kände sig lite darrig...shit nu skulle jag bli pappa !
Vi fikade och han berättade vad som skulle hända och vilka val jag kunde göra, var ville jag sitta ? Vid hennes huvudända eller se hela förloppet "live" !
Skärmen kom upp och jag bestämde mig för att hennes huvudända var nog ett gott val,sen står man där och håller hennes hand ...det är ju hon som ska göra jobbet ! Lugn o Trygg det är det som gäller för mig !
Vad händer...plötsligt upptäcker jag att jag ligger på en säng bredvid jag har helt enkelt svimmat.
En lite pinsam situation när man helt plötsligt upptäcker "att handen som håller i mig är mitt ex." istället för att "jag håller i hennes" och sekunder senare lyfts en fantastiskt lite gossebarn upp som jag är pappa till...  :)

Här har jag mina vänner idag och trisslotten är ett tröstpris till en lite halsond gubbe...
Yes !! Vinst !! Men hur mycket det blev är en sak för bara mig !


Trevlig lördag
Ulf
                                                                                 

2 kommentarer:

  1. Pengarna tillbaka är ingen vinst:)

    SvaraRadera
  2. Min välutvecklade manliga intuition säger mig att nästa gång...."plötsligt händer det !" ;)

    SvaraRadera

Kul att du vill lämna ett avtryck..ha det bäst...
Ulf...